Først se på Adidas Y-3 Runner 4D II

Først se på Adidas Y-3 Runner 4D II

Fjorårets Adidas Y-3 Runner 4D tok sneakerverdenen med storm, så vel som etterfølgeren er i ferd med å gjøre nøyaktig det samme. Sneakeren ble passende kalt Adidas Y-3-løperen 4D II, debuterte på Paris Fashion Week. Den beste kombinasjonen av Adidas ‘avansement så vel som Y-3s umiskjennelige moteestetiske så vel som progressivt japansk håndverk, markerer løperen 4D II den aller første Futurecraft-sneakeren som bruker en farget mellomsåle, i stedet for’ Ash Green ‘skyggen som hele oss forstår så vel som kjærlighet.

Runner 4D II kan skryte av en Primeknit-øvre som forsyner en ultra pustende, tøyelig og fleksibel passform, og har et snøresystem som er ganske likt Adidas Y-3 Kusari som slippes tidligere i år. Nede under er en hvit futurecraft 4D mellomsåle til stede laget med lys så vel som oksygen via digital lyssyntese.

ADIDAS Y-3 Runner 4D II er et behov for politibetjent sko for din sneakersamling. For å avta en gang om våren/sommeren 2019, kan du forvente at disse joggeskoene vil være veldig begrensede. Mens du er her, må du huske å inspisere sammenligningen mellom adidas forbedres så vel som Futurecraft 4D!

Ta en bedre titt på Y-3s PFW18-show nedenfor.

Har du noen fantastiske nyheter? Send oss ​​en e -post direkte til newsbox@thesolesupplier.co.uk for din mulighet for å bli omtalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *