Du vil ikke tro nøyaktig hvor mye disse Prince Prive ‘Rusted’ Sacai X Nike Expense

Du vil ikke tro nøyaktig hvor mye disse Prince Prive ‘Rusted’ Sacai X Nike Expense

er offisiell. Det high-end japanske merket Principe Prive har gått sammen med Sacai, så vel som Nike for å lage et av de mest kostbare parene i årets joggesko. Påvirket av samtidskunst ser det ut til at dette paret omarbeidede Nike Blazers er dekket fra topp til tå i rust.

Rekruttering av profesjonelle håndverkere for å håndmaling av blazerne, har Prinp Prive hevet den skarpe hvite overflaten av paret med delikate maling strøk for å gi illusjonen av rust utvikle seg. På tåboksen, swoosh så vel som ankel, er skoen bekymret for å produsere et 3D-slitt utseende. Et unektelig unikt utseende, du krever ikke å bekymre deg for fargene som overføres til klær eller løping siden den sakkyndige akrylblendede buksen som ble brukt i prosessen.

Bilde via Principe Prive
Bestillinger til Sacai X Nike Blazer Mid ‘Rusted’ joggesko er innstilt på å introdusere via Prinp Prives nettbutikk, så vel som de vil sette deg tilbake rundt £ 900. Du kan forvente at litt ventetiden på dem kommer også – ettersom de endelige berøringene brukes for hånd.

Bilde via Principe Prive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *