Atmos X Adidas “Graffiti Pack” har japansk gatekunst

Atmos X Adidas “Graffiti Pack” har japansk gatekunst

Tyske sportsklær -etikett Adidas samt japansk avtrykk atmosfære har vært partnere i heller lang tid nå, ved å bruke massene noen av de mest begjærbare sneaker -partnerskapene til alle tid. Når det gjelder deres mest aktuelle tilbud, vil Power Duo bruke to signatursilhuetter fra merkevaren Three Stripes: Adidas Forum Low samt ZX 8000.

Med tittelen The Atmos Japan x Adidas “Graffiti Pack”, todelt med å bruke motivasjon fra den japanske kunstneren Rust samt hans signaturgraffiti-stil som generelt sett er rundt gatene i Shibuya.

Bilde ved hjelp av atmos
Int’l frakt

Kjøp nå

Adidas Forum Low så vel som ZX 8000 inkluderer en hvit base, aksentert av treff av røde så vel som svarte aksenter i typen fargeblokker, tekst i graffiti-stil, så vel som mer. Mens begge brikkene allerede er påtrykt med gateinspirert grafikk, inkluderer samarbeidende som bruker en penn, og inviterer individet til å bli nyskapende i tillegg til å bruke karakteren sin på skoene.

Hva tror du på Atmos X Adidas “Graffiti Pack”? Vil du legge dette til rotasjonen din i år? Forsikre deg om at du holder deg innelåst i Ideal her på den eneste leverandøren for å holde deg oppdatert med det nåværende Adidas -samarbeidet. I tilhørende nyheter går vi vill for XLarge X Adidas School 80 “Mesa” så vel som “Orbit Violet”.

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *