Et sjokk introduksjon skjer i dag for Off-White X Serena Williams X Nike Blazer “Queen”

Et sjokk introduksjon skjer i dag for Off-White X Serena Williams X Nike Blazer “Queen”

Noen treningsinstruktører er så begrenset at de ikke en gang får en bekreftet lansering. Ta for eksempel den off-white x Serena Williams x Nike Blazer-Queenâ €. Jada, noen størrelser ga ut staten, men dette var en myte for de som hadde til hensikt å politibetjent her i Storbritannia. I tillegg til med slike bratte salgspriser, er disse til og med mye mer utenfor rekkevidde.

Før du godtar dette som bare en til, kan i dag gi litt håp om Copping …

Denne fremtredende sneakeren ryktes å bli introdusert en gang i løpet av de neste 12-timers ved hjelp av high-end kjøpmann. Siden er allerede online som antyder en overhengende lansering. Kostnaden på £ 130 er tiltalende, forutsatt at disse selger på nytt for over £ 1000.

Det er regnbuens mellomsåle som gjør denne off-white x Nike Fitness-instruktøren så populær. Grand Slam -mester Serena Williams leverer stilinspirasjonen. Dette er den eneste off-white sneakeren som fungerer en tennisfærefarget kabelbånd.

Hold den låst til ssense og være forberedt, da disse kan introdusere på alle typer tider. Ellers vil du være den aller første til å høre om introduksjonen ved hjelp av @thesolerestocks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *