Disse må-ha Nike-innstilt 1 er fremdeles tilgjengelige!

Disse må-ha Nike-innstilt 1 er fremdeles tilgjengelige!

Så langt som daglige nødvendige treningsinstruktører går, er Nike Air Max Plus (ellers forstått som Nike innstilt 1 eller TN) et ganske må-ha par. Uansett hva anledningen, kan du alltid stole på at de skal i form. Nike innstilt 1 svart/gull er en av våre høyt elskede nylige farger, så vel som den gode nyheten er at den fremdeles tilbys til politibetjent ideell nå!

Ved å gå over til Foot Locker UK, blir de fortsatt tilbudt i ganske mye løp i full størrelse. Hvis du har søkt etter et friskt par for å legge til rotasjonen din om sommeren, må du ikke se lenger, da disse krysser av for alle boksene!

Den pene panelede øvre av designet har vært en hit med sneakerheads rundt om i verden med tanke på at den aller første ble introdusert i 1998! Nike-designeren Steve McDowell var på ferie da han uventet ble påvirket av skyggene som ble kastet av palmer ved solnedgang, og startet den legendariske designen. Tatt i betraktning at Air Max Plus da har holdt seg en absolutt klassiker.

Gå over til Foot Lock UK nå, i tillegg til å få tak i Nike Air Max Plus Black/Gold før den tilbyr ut for godt, vi kan garantere deg at du ikke vil angre det! I mellomtiden kan du holde den låst på den eneste leverandøren for alle de nåværende fottøynyhetene, så vel som mens du er her, inspiser ut disse tre varme AF1 -ene som fremdeles er tilgjengelige!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *