Air Jordan 2 Low “Ansvar” er ganske premium

Air Jordan 2 Low “Ansvar” er ganske premium

på slutten av fjoråret, vi spådde at Air Jordan 2 var innstilt på å gjøre et massivt comeback. Tatt i betraktning at vi da har sett lekkasjer av noen få store samarbeid, inkludert et med en MA -maniere, en annen med J Balvin, og en tredje med Union LA. Når vi tar turen mot vår- og sommermånedene, tar vi vårt første blikk ennå på Air Jordan 2 Low “Ansvar” – og det er pakket til gjellene med premiummaterialer!

Virgil Abloh brakte virkelig AJ2 -ryggen i søkelyset da han lanserte den “svarte” og “hvite” i fjor. Å ta på seg den elskede silhuetten med lav topp, og har en ultra luxe konstruksjon som kombinerer Nubuck og skinn til en overdådig pakke. “Cement Grey” elefanttrykk tar veien til ankeldelen, mens en kremfane er sydd på sidesiden komplett med en illustrert pil.

Store bevingede basketballinsignier finner du på tungene, og innsiden av skoen er vattert til ren perfeksjon. Nike Air Midsoles er blitt gjort opp i en beige uklar tekstur, og for å runde det hele av, er innersålen trykt med meldingen: “Bruk skoene dine, vis verden der du har blitt” fulgt av “Peace Love Respect” .

I løpet av de neste månedene er Nike Air Jordan 2 Low “ansvar” et must etter vår mening. La oss få vite hva du synes om denne kommende AJ2 -fargen, og i relaterte nyheter, her er når du kan klare Air Jordan 3 OG “Fire Red”!

Bilde ved hjelp av lekket.
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *