Asics Gel-Lyte III Gore-Tex viser frem Lively Hits of Color

Asics Gel-Lyte III Gore-Tex viser frem Lively Hits of Color

Asics Gel-Lyte III er en av de mest likte fottøysilhuettene gjennom tidene, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. For den nåværende vinterlige sesongen har det japanske fottøyetiketten pyntet designet ut i en ren Gore-Tex-gjengivelse som viser frem Lively Pops of Color for en livlig følelse.

Her på den eneste leverandøren får vi alvorlige Patta/Parra-vibber fra dette paret som gjør oss som dem enda mer, så heldigvis har vi fått et dyptgående blikk på utgivelsesidealen her, så sjekket ut for mer!

Bilde ved hjelp av ASICS

Bilde ved hjelp av ASICS
Overdelene er laget til et tradisjonelt panelet utseende fra forskjellige materialer, inkludert smidig semsket skinn og teknisk nett, som er av programbelagt med gore-tex for å sikre at føttene dine holder seg rene og tørre gjennom vinteren. ASICS ‘signaturpillogo settes pent på både sideveis og mediale sider, mens merkevarebygging av gore-tex er funnet på hælene.

Mens flertallet av joggeskoene er kledd i Jet Black, er treff av blått, lilla og rødt til stede over yttersåle og snøringer for å virkelig få colorwayen til å stikke ut fra mengden, som er en utmerket mester i våre øyne! Gel -demping er innkapslet i mellomsålen som også lager disse solide daglige steppene – hva kan du ønske deg mye mer?!

Bilde ved hjelp av ASICS

Bilde ved hjelp av ASICS
ASICS Gel-Lyte III Gore-Tex kommer til å gi ut hos Select-kjøpmenn over hele kloden ekstremt snart, så hold den låst inne i ideelt her for alle de nåværende nyhetene og oppdateringene knyttet til dette paret og så mye mer! I mellomtiden kan du inspisere Pharrell Williams ‘mest nåværende forsøk med Adidas!

Bilde ved hjelp av ASICS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *