Jumpman smelter sammen to ikoniske farger med Air Jordan 1 ‘Fearless’

Jumpman smelter sammen to ikoniske farger med Air Jordan 1 ‘Fearless’

på slutten av i fjor Å være den hellige gral for mange sneakerheads der ute. Nå planlegger Jumpman å gjenskape denne vinnende formelen med den splitter nye Air Jordan 1 ‘Fearless’, så vel som den er ren ild.

Selv om det kan se ut som alle typer gamle AJ1 på avstand, vil du ved videre inspeksjon oppdage noe som er mye mer spesielt. Bilder med tillatelse fra LN5Factory, den ‘fryktløse’ tar fargeblokkering til et helt nytt nivå, med legendariske ‘UNC’ aksenter som treffer ankelen så vel som hæl så vel som ikoniske ‘Chicago’ fargetoner som dukker opp på midtfoten så vel som Tobox.

Langs innleggssålen finner du Michael Jordans berømte Basketball Hall of Fame -induksjonstale, “Begrensninger, som frykt, er ofte bare en illusjon.” med ordet “frykt”; krysset ut for bemerkelsesverdig effekt.

Sett for å dukke opp på slutten av dette året, er Air Jordan 1 ‘Fearless’, hendene ned, en av de aller beste Jordan Brand Colourways å avta i år. La oss forstå om du vil lage et par for samlingen din, så vel som mens du er her, må du huske å ta en titt på hele Nike Sneaker -serien!

Bilder via LN5Factory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *