Adidas Originals ‘Never Made’ -samling får den ‘Triple Black’ behandlingen

Adidas Originals ‘Never Made’ -samling får den ‘Triple Black’ behandlingen

tilbake i oktober, Adidas Originals avduket ‘Never Made’ hybrid sneaker -samling. Bestående av et bredt spekter av joggesko fra den tyske gigantens fortid, har designene blitt forhøyet med moderne dagsteknologi, og blandet futuristiske såler med uoverensstemmede overdel. Nå har de tre stripene gitt den etterspurte sorten den ‘trippel -svarte’ behandlingen, så vel som den er så stealthy som den blir!

Å omfatte den ikoniske Boston Super, ZX 930, Rising Star og Micropacer, og hver silhuetter er sterkt påvirket av NMD R1, med en økning i mellomsålen i full lengde å starte opp. I-5923 gjør også opptreden, og bruker en Futurecraft 4D og maraton mellomsåle for å beholde sin tradisjonelle form så vel som Kamanda er vert for en landsformet øvre.

Den helt svarte Adidas Oignals ‘Never Made’ Collection kommer til å gi ut 12. desember på Adidas samt velge Stockers. La oss forstå hvilket par som er foretrukket i kommentarfeltet nedenfor! I tilhørende nyheter har Adidas Yeezy økning 700 VX dukket opp i fire farger!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Adidas Heat, må du huske å inspisere det siste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *