Cop The Bestselgende Nike Air Max 270 React “Black Gold” på Foot Locker UK

Cop The Bestselgende Nike Air Max 270 React “Black Gold” på Foot Locker UK

utgitt som en del av en vinterinspirert pakke, Nike Air Max 270 React “Black Gold” har vært et vanskelig par for å få hendene på. Nesten utsolgt på Nike, er disse ettertraktelige sniktene nå tilgjengelige på Foot Locker UK – men opptrer raskt! Fordi de skal selges ut på kort tid.

Den beste fusjonen av Nike Air Max 270 og React Element 87, dette paret er utstyrt med merkets populære luftpolatede såle og React Foam. Men det som virkelig setter dette paret foruten resten i samlingen din, er den ultra-anvendelige fargen. Den svarte øvre er perfekt kontrast av gulloverlegg for et utseende som er like dekadent som det er allsidig, mens endelige berøringer kommer i form av en øyeblikkelig gjenkjennelig swoosh -logo og hælfane for lett av og på.

Utgitt som en del av en pakke sammen med Nike Air Max 270 React “Winter White”, hvis ett par ikke helt tilfredsstiller sneakerens trang, kan du fremdeles kopiere det hvite paret i denne must-have-pakken fra Nike, og du kan finne ut av det Mye mer om hvordan du kan takle denne skarpe fargen her.

Gjør deg klar til å gå inn i det splitter nye tiåret med stil med Nike Air Max 270 React “Black Gold”, tilgjengelig på Foot Locker UK, denne silhuetten trosser sesongens trender og bruker ubegrenset bærbarhet. Så hva venter du på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *