Først se på Off-White X Nike Dunk Low “Black”

Først se på Off-White X Nike Dunk Low “Black”

tilbake i mai, tok Virgil Abloh til Instagram Story for å bekrefte at han jobbet med nok en dunk lavt. Etter å ha fått et veldig kort glimt av den “hvite” i løpet av sommeren, tar vi nå vårt første blikk på Off-White X Nike Dunk Low “Black”, og det er så stealthy som det blir.

Malt i et helt svart fargeskjema, fungerer den “svarte” på en jevn skinnbase med smørete semsket skinnpaneler som tar seg over den øvre. Fra tåboksen helt til den laterale og mediale siden Nike Swoosh, er hver av disse aspektene blitt gjort opp i en uklar tekstur som gir dybde til den generelle utformingen.

Akkurat som hans tidligere fargestoffer, har denne off-white dunk et dobbelt snøresystem som hyller klassiske løypesko. Ikke bare har den den vanlige flate blonder satt opp, en haug med eyelets er også spredt over skoen i en sikksakk som måte for den ultimate lockdown-passformen.

Selvfølgelig ville det ikke være en off-white-utgivelse uten de tekniske verbiage- og dekonstruksjonselementene. Ikke bare kan tungen skryte av en utsatt skumfinish, et massivt hull blir også stanset gjennom sentrum, akkurat som Ablohs siste Air Jordan 5 -samarbeid.

I følge Sneaker Insider @py_rates vil den off-white x nike dunk lavt “svart” også lanseres sammen med en lær- og nettvariant en gang høsten 2021. La oss få vite hva du synes om disse fargene, og mens du er her, Du kan like godt komme på nært hold med Off-White X Nike Air Zoom Tempo neste% “White”!

Bilde via nollege.tx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *