Grip et offisielt blikk på Air Jordan 5 “Shattered Backboard”

Grip et offisielt blikk på Air Jordan 5 “Shattered Backboard”

Gjennom årene har vi sett vintage-farger som gracing Fan-Favourite Footwear Designs of Today, hovedsakelig Nike Dunk så vel som noen få fra Jordan Brand . Sammen med legendariske antrekk som “forbudt” så vel som “UNC” er det “knuste bakboardet”. Populær for sin blanding av svart, oransje, så vel som hvit som aller første dukket opp på Air Jordan 1 i sommeren 1985, vil tre-tone-kombinasjonen omfavne Michael Jordans femte signatur basketballsneakers for aller første gang i dag. Her er ditt offisielle blikk på Air Jordan 5 “Shattered Backboard”

På et øyeblikk ville die-hard Jordan-fans umiddelbart legge merke til at kvartsegmentene så vel som krager overhead kommer lagdelt med passform sammen tekstiler-og driver noe vekk fra det originale oppsettet.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Premium Leather Foundation ser deretter en “seil” fargetone, og sprer seg over tåområdet all metoden til hælregionen. De eksepsjonelle nyansene lager deretter metoden sin på andre sektorer, med oransje som markerer hoppmannslogoen på tungen samt deler av luftsålen, samt svart som dekker de øverste øyenskiller, interiørfôr, ekstra hoppmannshælbroderi, samt deler av det eneste verktøyet – både mellomsåle så vel som yttersåle. Det ekstremt etterlengtede ensemblet er ferdigstilt med AJ5s konvensjonelle blonder, så vel som flekkete hai -tenner -stil mot de laterale tærne som trekker motivasjonen fra andre verdenskrigskonkurrenter.

Nike Air Jordan 5 “Orange Blaze” holder unektelig gral tilstand for langvarige sneaker-samlere, så sørg for at du holder den låst på best her hos den eneste leverandøren hvis du ikke vil gå glipp av de siste Nike-utgivelsene. I lignende nyheter har Nigel Sylvester offisielt signert til Jordan Brand.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *