En nærmere titt på kluten X Nike Air Force 1 “Rose Gold Silk”

En nærmere titt på kluten X Nike Air Force 1 “Rose Gold Silk”

Vi kan bare ikke få nok av Clot X Nike Air Force 1 “Rose Gold Silk”. Etter å ha fått en veldig kort titt på slutten av fjoråret, står vi nå nært og personlig med Edison Chens mest nåværende og største Swoosh-samarbeid, og vi er ikke på noen måte overdrivende når vi sier at dette kan være en av hans beste ennå.

Dekket ut i luksuriøs silke som er glatt til berøring, er “Rose Gold Silk” dyppet i en premium rosa sminke og syet med et standard kinesisk mønster, akkurat som 2009s “1World” og 2018s “Silk Force 1”. En fullkorns lær Swoosh skyter over sidene og medial sidepaneler, mens en gul gull Deubré understreker dette luftvåpen 1s overdådige estetiske.

Bilde ved hjelp av repgod888
Selvfølgelig, hvis du ikke visste allerede, peeles den øvre delen av denne AF1 bort over tid, og avslører et mystisk grunnlag som er sikker på å slå hodene. Mens dette konseptet har blitt gjort tidligere, er det trygt å si at Hong Kong-baserte mote designer gjør det best.

Flytter nedover, er en ren hvit luft mellomsåle tilstede, og dette er foret med en gummi gummi yttersåle for langvarig trekkraft med hvert trinn.

En utgivelsesdato har ennå ikke blitt offisielt bekreftet for Clot X Nike Air Force 1 “Rose Gold Silk”, men hvis ryktene kommer til å være sant, må de slippe en gang i slutten av denne måneden for å tilpasse seg det kinesiske nyttåret 2020 festligheter. Gi oss beskjed om hva du synes om denne sneakeren, og i relaterte nyheter har Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack” også en tårn

Bilde ved hjelp av repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *