En til fots se på Air Jordan 4 ‘hva “

En til fots se på Air Jordan 4 ‘hva “

bildet via YLT_R3
Air Jordan 4 ‘hva “må være en av de mest forventede AJ4-fargene i eksistens. Veldig først lekket all metoden tilbake i mars, feirer Special Edition Shoe tretti år, med tanke på at den legendariske Nike Silhouetten aller første lanserte, så vel som takket være disse splitter nye bildene fra Sneaker Insider @ YLT_R3, får vi en på fots utseende !

Det aller første du vil la merke til om “hva” er den mismatched estetikken som definitivt vil slå hodet hvor som helst du går. Integrering av fire av de mest ikoniske fargene i en, inkludert “hvit sement”, “Militærblå”, “Fire Red”, så vel som av programmet “svart sement”, kommer kvartetten til paletter sammen for å produsere en sko som absolutt Gå ned i historikkbøkene.

Bilde via YLT_R3.

Bilde via YLT_R3.
Det ikoniske Jumpman-merkevaren treffer tungen, mens hælene er pyntet med og “Nike Air” -merket, harkerende tilbake til 1989-originalen. For å rundt alt av, sitter en luftfulle mellomsåle nedenfor, og gir sneakerheads med komfort som er ute av denne verden.

Hvis du vil ha Air Jordan 4 ‘hva “i din personlige samling, ryktet har det at de vil treffe hyller 23. november! Kan dette være en av de største AJ4s hele tiden? La oss forstå hva du tenker, så vel som sørg for å holde øynene skrelles for offisiell frigjøringsinformasjon som den kommer inn!

Bilde via YLT_R3.

Bilde via YLT_R3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *